Головна » 2019 » Հոկտեմբեր » 8 » Екскурсія студентів відділення права до Верховної Ради України
08:00
Екскурсія студентів відділення права до Верховної Ради України

 

       Студенти  спеціальності 081 «Паво» та  викладачі юридичних дисциплін Кириленко О.М. та Федоренко Н. В. відвідали Верховну Раду України.

Під час екскурсії студенти мали можливість побачити експозицію «Прапор України», яка розташована на сходах між першим та другим поверхом парламентських кулуарів, картину «Державотворення», на якій відображено момент прийняття Акта проголошення незалежності України, галерею портретів голів Верховної Ради України, історичних осіб, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України, меморіальну дошку на фасаді сесійного будинку Верховної Ради України, на якій відтворено текст Акта проголошення незалежност іУкраїни

Найбільш неочікуваним і пам’ятним було для студентів та викладачів – знайомство із залою пленарних засідань,  де вони дізналися  про політичний устрій України та його складові, отримали інформацію про розміщення у сесійній залі політичних фракцій і груп, організацію роботи парламенту, основ законотворчого процесу, здобутки на шляху до відкритості та прозорості у роботі законодавчого органу, поточну роботу народних депутатів України.

Також студенти відділення права відвідали парламентський освітній центр. Вони мали змогу проявити свої ораторські здібності в ході  проведення просвітницького заходу з основ парламентаризму.

Викладачі та студенти  висловлюють слова щирої вдячності Лукавому Юрію, Баклановій Ганні та Костинюк Олені за політичну освіченість, цікаву та змістовну інформацію.

Маємо надію, що отримані знання  під час відвідування Верховної Ради, нададуть можливість краще зрозуміти механізми державотворення, а в майбутньому студентська молодь зробить свій важливий внесок у розвиток українського парламентаризму.

 

 

Переглядів: 386 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0