Головна » 2017 » Հուլիս » 2 » Екскурсія на підприємство
11:37
Екскурсія на підприємство

         Для ознайомлення студентів-практикантів 3-го курсу спеціальності «Комерційна діяльність» з організаційно-виробничою структурою, системою обліково-економічної, комерційної діяльності та в рамках виробничої практики була проведена екскурсія на переробне підприємство ТОВ «Путивль - хліб» м. Путивль. Супроводжували студентів керівники практики Бутова О.О. та Панасенко В.В.

Екскурсія на виробництві була проведена випускницею коледжу, а нині технологом підприємств. Студенти з зацікавленістю ознайомились з процесом виробництва хліба, дізнатись про особливості доставки продукції покупцям, крім того студенти ознайомились із специфікою роботи складу та бухгалтерії.

Головний технолог підприємства Гончарова Г.М. та менеджер Фокін С.В. (до речі, випускник комерційного відділення) розповіли про управлінську структуру, діловодство, виробничі, економічні показники роботи та комерційну діяльність ТОВ «Путивль-хліб» .

Адміністрація коледжу висловлює велику вдячність за змістовну зустріч директору ТОВ «Путивль-хліб»  Закоморному Валерію Олександровичу та колективу підприємства.

 Сподіваємося на подальшу співпрацю.

Переглядів: 715 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0