Головна » 2015 » Փետրվար » 22 » Екскурсія на молочний завод
17:13
Екскурсія на молочний завод

Студенти 3 курсу технологічного відділення 18 лютого 2015 року в рамках практичного навчання побували на екскурсії на філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» м.Суми.

На базі сучасних технологій підприємством проводиться переробка молочної сировини та виробляється продукція з незбираного молока.

Працівник підприємства Новак Ганна Миколаївна організувала ознайомлювальну екскурсію, в якій змістовно розповіла про історію підприємства, ознайомила студентів з технологічними процесами і обладнанням при виробництві молока питного, сирів виду «Моцарелла», «Адигейський», «Бринза», кисломолочного кефіру, сиркових виробів і т.ін.

Тиква Ірина Миколаївна організувала і провела для студентів дегустацію молочної продукції. Студенти із задоволенням скуштували запропоновані зразки кефіру, кисломолочних сирів, сметани, сиру «Моцарелла» і «Адигейський», глазурованих сирків і зробили висновок, що продукція заслуговує найвищої оцінки.

Також студенти технологічного відділення відвідали і Сумський національний аграрний університет. Доцент факультету харчових технологій Тищенко Василь Іванович ознайомив студентів з напрямом підготовки факультету і провів екскурсію по підрозділам університету. Студенти зацікавились навчальним закладом і висловлюють бажання продовжити навчання саме в цьому університеті.

Студенти та викладачі коледжу  висловлюють подяку декану факультету харчових технологій  Радчуку Олегу Володимировичу і директору  філії  «Сумський молочний завод»  ДП «Аромат» Бєлік Людмилі Вікторівні  за організацію екскурсії.

 

Завідуюча технологічним відділенням Харламова О.О.

Переглядів: 964 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0