Головна » 2016 » Փետրվար » 15 » Ділимось досвідом роботи
19:27
Ділимось досвідом роботи

Згідно з графіком викладачі, що атестуються в цьому році, розпочинають цикл відкритих занять. Своєю педагогічною майстерністю поділилась з колегами викладач вищої категорії Простакова Олена Іванівна, провівши відкрите заняття з біології для студентів 14-19 групи.

Олена Іванівна відразу задала високий темп уроку, що був підтриманий студентами, які активно включились в обговорення тематики заняття, проявили достатні знання під час опитування за методиками мозкового штурму, аукціону ідей, шифрованого диктанту, розв’язування задач та на протязі всього часу були охоплені роботою.

Різноманітність методів і форм роботи викладача, вдале поєднання мультимедійної презентації з лекційним викладенням матеріалу,наявність проблемних завдань для студентів, диференційний підхід, прояв міжпредметних зв’язків через призму обраної професії, вміння донести теоретичний матеріал в доступній формі на високому науковому рівні залишили небайдужими як молодих, так і більш досвідчених колег. Тому обговорення підсумків проведеного заняття виявилось досить жвавим та конструктивним. 

Переглядів: 629 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0