Головна » 2016 » Հունիս » 1 » День відкритих дверей – 2016
12:41
День відкритих дверей – 2016

Привітав абітурієнтів і батьків на заході директор коледж Тельонков О.Є., наголосивши на тому, що в Україні активно розвивається аграрний сектор і потреба у фахівцях постійно зростає.

Потім майбутні бухгалтери, комерсанти, юристи, ветеринари та технологи  в цікавій формі розповіли майбутнім абітурієнтам про особливості та перспективи  своєї професії,

а учасники художньої самодіяльності подарували гостям  чудові номери.

На заході  були присутні випускники 9-х та 11-х класів та їх батьки із Путивльського, Глухівського,  Буринського, Кролевецького  та інших районів області.

Для слухачів підготовчих  курсів було проведено вихідне тестування. Всі слухачі показали належний рівень підготовки, а найкращі результати мають Харченко Наталія (с. Чумакове, Буринський  р-н), Васильєва  Ірина (м. Конотоп), Володська Аліна (с. Полошки, Глухівський р-н), Ночовна Юлія (м. Шостка), Собадашова Вікторія (м. Путивль) .

По завершенню майбутні абітурієнти разом з батьками зустрілися з адміністрацією коледжу,  дізналися про особливості цьогорічної вступної кампанії. 

Ласкаво просимо до коледжу, любі випускники!

Пропонуємо Вам вступати на наступні відділення: бухгалтерське, ветеринарної медицини, комерційне, технологічне, правознавства.

Чекаємо Вас!

 

Переглядів: 731 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0