Головна » 2018 » Նոյեմբեր » 5 » День відкритих дверей
09:19
День відкритих дверей

День відкритих дверей у Путивльському коледжі Сумського НАУ — це справжнє  свято, адже ми завжди раді знайомству з молоддю . Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо їх зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною нашої великої коледжанської родини!

До навчального закладу завітали майбутні абітурієнти та їх батьки, які зацікавилися спеціальностями та рівнем підготовки молодших спеціалістів у коледжі.

Директор Путивльського коледжу СНАУ  Сергій Петрович Пилипенко  в своєму  привітальному слові розповів про багаторічну історію навчального закладу, потужну матеріально-технічну базу, якісний викладацький склад, актуальність професій на ринку праці.

У актовій залі у щирій атмосфері учасники художньої самодіяльності подарували гостям чудовий настрій та позитивні емоції, виконуючи пісні (солістка Невесенко О. , ансамбль  дівчат Каллістратова Ж., Гусакова Ю., Мілютіна Ю., Кореньок  М.)

У ході заходу завідувачі відділеннями  Хилько С.М., Харламова О.О., Кириленко О. М., голова циклової комісії облікових дисциплін Есманова Л. І. показали учням 9-11 класів  та їх батькам презентації з детальною інформацією про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у навчальному закладі.

Відповідальний секретар приймальної комісії  Третяков І. А. запросив   до приймальної комісії,  де ознайомив з правилами прийому до коледжу та детально розповів про роботу підготовчих  курсів.

Потім біля головного корпусу розвернулося справжнє дійство - ярмарок професій.

Студенти спеціальності «Харчові технології»  Мілько А., Вариця А,  Шагов Д., Голосна Ю., Ребрик К., Лебєдєва С. під керівництвом  викладачів Дегтярьової Л.А., Яроцкої О.В., лаборанта Кирилюк Т.В. зробили виставку зразків творчих робіт(консервів)студентів, провели дуже цікавий майстер- клас на тему: «Що треба знати про нітрати» та ін.

Майбутні спеціалісти ветеринарної медицини під керівництвом завідувача  відділення  підготували  виставку тварин з коледжанського віварію, була надана реклама профілактичних щеплень та їх значення в збереження поголів’я домашних тварин та птиці. Крім того,  за  допомогою мікроскопа можна було побачити деяких збудників інфекційних хвороб.

Найактивніших учасники цього дійства : Ігор Д.,  Віталій М., Метинський В.,   Сидоренко Є., М. Недобойко, Н. Смолянінова,  Х. Моісеєнко, А. Комова, Н. Сонцева, Г. Лисова, Д. Сисоєв, К. Бутова, В. Сінельніков.  

Економіко-правове відділення розгорнуло дійство в стилі  Сорочинської ярмарки .Студенти: Яроцька К., Мартиненко М., Сабадашова В., Тимощенко Н. на високому рівні представили спеціальність «Облік і оподаткування».

Студенти: Невесенко О., Ночовна Ю., Некрасов О., Вербицький К., Миронова В., Лакотош М., Пшонкіна В. зауважили, що комерсант це – багатогранна особистість, він вміє дуже багато чого: і управляти, і торгувати, і договори складати. Та наголосили, що економічні спеціальності  високо цінуються не тільки в Україні, а й за її межами.

Театралізоване судове засідання представили  студенти спеціальності «Право» : Володською  А., Пилипенко І.,Каллістратовою Ж.,Михайленко І., Москаленко Е., Сімкович С., Гусаковою Ю., Хорощенко О..

Усі учні 9-11 класів, що завітали до нас, отримали необхідну інформацію, чудовий настрій та впевненість у тому, що усі вони стануть членами великої коледжанської родини Путивльського коледжу Сумського НАУ.

Відповідальний секретар приймальної комісії

Третяков Іван Анатолійович

Переглядів: 599 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0