Головна » 2021 » Հունվար » 15 » День прав людини
10:17
День прав людини

У рамках тижня правової освіти та заходів акції «16днів проти насильства» у коледжі була проведена зустріч студентів економіко-правового відділення із  секретарем  міської ради Олександром  Литвиновим(випускник коледжу), в.о. начальника відділу «Путивльське бюро правової допомоги» Анастасією Южаковою (випускниця коледжу), депутатом міської ради Ольгою Бутовою (випускниця коледжу).

         

Директор коледжу Сергій Пилипенко привітав учасників зустрічі, наголосив на важливості дотримання  та відстоювання прав людини у всіх сферах.

Говорили про різне: права людини та їх реалізацію в умовах сьогодення; надання безоплатної правової допомоги та можливості звернення у разі насилля над людиною до різних інстанцій; актуальність створення молодіжної студентської ради та інше.

Друга частина зустрічі проходила у форматі «питання-відповідь». Зокрема, студенти цікавились створенням робочих місць та пріоритетністю при працевлаштуванні молоді; екологічними проблема міста; інвестиційними програмами.

Користуючись нагодою, студенти окреслили свої побажання і пропозиції до новообраних депутатів і голови ОТГ  Костянтина Гаврильчука (теж випускника коледжу!) щодо створення можливостей для занять екстремальними видами спорту, такими як скейтборд, стрітборд, агресив-ролики, велосипеди ВМХ, самокат, які сьогодні набувають широкої популярності серед молоді; побудова футбольного  поля  зі штучним покриттям; освітлення міського парку, площі І. Путивльського і, звичайно, ковзанку.

Активними учасниками зустрічі були Чевгуз А., Гончаренко А., Дручок Я., Клименко М., Хобленко В., Каторгін І.

На завершення  директор коледжу Сергій Пилипенко та завідувач відділення Олена Кириленко подякували гостям за цікаву зустріч і висловили впевненість на подальшу співпрацю.

Директор коледжу вручив подяки Анастасії Южаковій та Костянтину Гавильчукуза постійну співпрацю з навчальним закладом .


 

Учасники коледжанської благодійної організації «Право» (кер. О. М. Кириленко) підготували і роздали студентам  буклети «Зупинимо булінг разом».

Переглядів: 235 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0