Головна » 2017 » Նոյեմբեր » 24 » Цінності, яким немає ціни
11:30
Цінності, яким немає ціни

Студенти другого курсу економіко-правового відділення на чолі з куратором Есмановою Л.І. підготували і провели відкриту виховну годину «Цінності, яким немає ціни», порушивши такі вічні і завжди актуальні питання добра, порядності, чуйності, милосердя і  співчуття.

Студенти (староста Яроцька К.) ретельно готувались до виховної години: у фойє на інформаційному екрані транслювались відеоролики про добро, милосердя, порядність;  тематично оформлена актова зала крилатими висловами про основні моральні цінності людини, були підібрані чудові презентації і надзвичайно емоційні відеоролики.

Тимощенко Н., Ситник А. , Колосов Б., Сабадашова В., розпочали виховну годину чудовими словами:   Даруй усмішку людям,   Остерігайся зради,  Будь стриманим, люб`язним,   Радій усякій перемозі, Отримуй ласку в Бозі.

Отак живи щодня і запанує в світі Доброта.

Ведучі виховної години Невесенко О. та Загинайлов О. наголосили на тому, що людина завжди повинна творити добро і від цього світ стане набагато кращим.

Студенти Миколаєнко Є., Мартиненко М., Вербицький К. прочитали поезії про добро.

Не залишили поза увагою і таке важливе питання як любов і повага до батьків, а Невесено О. проспівала ліричну пісню про тата.

Дуже сподобались глядачам і танцювальні номери, які підготували студенти.

 Куратор групи Любов Іванівна звернула увагу на те, що студенти нашого коледжу постійно беруть участь у благодійних акціях, допомагають мешканцям міста, які потрапили у складні життєві ситуації.

Завершився захід піснею «А ми бажаємо Вам добра», яку виконували всі студенти групи., а глядачі стоячи аплодували учасникам, дякуючи за отримані позитивні емоції.

Давайте будемо завжди пам’ятати, що

                                Зло нічого не дає, крім зла.

Вмій прощати, як прощає мати,

На добро – добром спіши воздати –

Мудрість завжди доброю була

 

Переглядів: 842 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0