Головна » 2014 » Մարտ » 28 » Атестація викладачів
20:52
Атестація викладачів

  Кожного року у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації  у березні місяці проводиться чергова та позачергова атестація педагогічних працівників.

 Нині всі навчальні заклади атестуються  за новим  Типовим положенням про атестацію педагогічних  працівників, метою  якого є стимулювання цілеспрямованого  безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

  Атестація педагогічних працівників – екзамен для викладачів. Це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється  кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

  Готуючись до атестації, в коледжі проводилась детальна, професійна перевірка комплексів методичного забезпечення педагогічних працівників. Основними принципами членів атестаційної комісії  були відкритість та колегіальність, гуманне  та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота та об’єктивність  оцінювання його педагогічної діяльності. За підсумками  атестації комісія прийняла  наступні рішення:

-присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» викладачу Сороченко Розі Владленівні;

-присвоїти  кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» викладачам Приходьку Володимиру Миколайовичу, Харламовій Олені Олександрівні;

-підтвердити   кваліфікаційну категорію  викладач «першої категорії»  Хильку Сергію Михайловичу;

-порушити клопотання перед атестаційною комісією Міністерства аграрної політики та продовольства України  про присвоєння кваліфікаційної категорії «викладач вищої категорії» викладачам Панасенко Валентині ВасилівніПолозовій Аллі Миколаївні, Тельонкову Олександру Євгеновичу;

-порушити  клопотання  перед атестаційною комісією  Міністерства аграрної політики та продовольства України про підтвердження  кваліфікаційної категорії «викладач вищої категорії» викладачам Вороніну Володимиру Васильовичу, Орєховій Ніні Андріївні, Приміній Світлані Іванівні, Пилипенку  Сергію Петровичу, Сутуліній Світлані  Іванівні, Фатєєву Анатолію Івановичу, Фоміній Катерині Федорівні;

-порушити клопотання перед атестаційною комісію Міністерства аграрної політики та продовольства України про підтвердження педагогічного звання  «викладач-методист» Приміній С.І., Фоміній К.Ф. та про присвоєння  звання «викладач-методист» Вороніну В.В. та Фатєєву А.І.

         Бажаємо всім подальших успіхів!           

                                                                        Методист коледжу

Переглядів: 987 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0