Головна » 2019 » Փետրվար » 20

Студенти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» на практичному занятті з дисциплін «Загальна технологія харчових виробництв» і «Технологічне обладнання галузі» разом з викладачами Харламовою О.О. і Супруном А.В. відвідали підприємство з виробництва кукурудзяних паличок.

Переглядів: 451 | Дата: 20.02.2019

Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0