Головна » 2016 » Հունիս » 10 » Зустріч завідувачів бібліотек аргарних вузів
12:39
Зустріч завідувачів бібліотек аргарних вузів

Сьогодні  одним  з пріорітетних  завдань є розвиток бібліотечної справи в аграрних коледжах і технікумах, адже бібліотека  -  серце навчального закладу, наголосила методист кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи НМЦ « Агроосвіта» Степанова Ірина Олександрівна.  Від її  навчальго-методичного , інформаційно- технічного забезпечення, фахових кадрів залежить  робота і успіх ВНЗ.

Освітнім сучасним технологіям у бібліотеках та питанню нового іміджу бібліотек були присвячені виступи завідувачів бібліотек Путивльського коледжу СНАУ, Смирнової Ю.В., та Іллінецького державного аграрного коледжу, Бухти Г. О. Своїм баченням вище сказаного  поділились Костромська А. М., Рибак Н.  М. ., Зуєва О.І.

Взагалі , це була дуже продуктивна,  цікава зустріч однодумців, яка більше нагадувала дискусійний клуб. Адже у кожного великий досвід роботи, безліч напрацювань і бібліотечних родзинок.

Роз’їхавшись в різні куточки України, кожен з учасників робочої групи отримав завдання в галузі бібліотечної справи, які потрібно вирішити , визначивши напрямки та стратегію роботи бібліотек.

Спільну зустріч, на яку  будуть запрошені директори університетьських  бібліотек та завідувачі бібліотек коледжів та технікумів аграрних вузів, заплановано  провести на базі Вінницького НАУ у вересні 2016 року.  Адже взаємодія та співпраця університетьських та коледжанських  бібліотек на сьогодні дуже важлива і актуальна.

Переглядів: 482 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0