Головна » 2021 » Մարտ » 23 » Зустріч з поетом.
09:15
Зустріч з поетом.

Магія поезії….Чи існує вона? Дивує те, що і поезія, і музика побудовані на числі – це кількість складів у рядку, в музиці – кількість тактів.  Поезією ми захоплюємося, вивчаємо, презентуємо, бо вона підносить нас духовно, збагачує новими відчуттями та своєю неповторністю.

Хтось дотепно сказав: «Поети схожі один на одного тим, що ні на кого не схожі. Окрім, як на самих себе, і у кожного з них свій «почерк»...

Тож напередодні Всесвітнього дня поезії, до бібліотеки  завітав наш земляк – талановита, обдарована людина, поет, журналіст, краєзнавець   Анатолій Васильович Луговський на поетичну зустріч «Мелодії весни».

Анатолій Васильович - член Національної  спілки письменників України , член Національної спілки журналістів України, заслужений журналіст України. 

Студенти першого курсу економіко-правового відділення у добрій, теплій  атмосфері змогли  насолодитися його поетичним талантом. Крім того, Анатолій Васильович  ще й прекрасний художник. Як графік  свої книги, в більшості, ілюструє власноруч (деякі з них демонструвалися на екрані).

Юнакам та дівчатам було цікаво дізнатися:  скільки часу автор витрачає на написання вірша,  коли частіше приходить Муза: вдень чи вночі?

Завідувачка бібліотеки Юлія Смирнова  на розсуд аудиторії та митця  зачитала власний вірш, написаний декілька років тому і отримала схвальний відгук  і поради.

На завершення заходу привітали  Анатолія Васильовича з прийдешнім святом, а він подарував бібліотеці нові збірки своїх творів.

Переглядів: 310 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0