Головна » 2019 » Ապրիլ » 16 » Зустріч в.о. міністра аграрної політики та продовольства України із представниками влади та агробізнесу району
12:48
Зустріч в.о. міністра аграрної політики та продовольства України із представниками влади та агробізнесу району

В.о. міністра Ольга Трофімцева у читальній залі бібліотеки коледжу провела зустріч із представниками  районної  та міської влади, представниками агропідприємств, бджолярами району щодо перспектив розвитку різних напрямків аграрного сектору в районі, державних програм підтримки агровиробників .

Окрему увагу приділила Ольга Василівна питанню розвитку бджільництва як галузі в Україні і на Путивльщині зокрема. Були порушені питання паспортизації пасік,  посівів медоносів, обробки посіві пестицидами і як наслідок – потрава бджіл. Багато питань з цього приводу задав голова ГО «Бджільництво Путивльщини» О. Тельонков.

 В.о. міністра наголосила, що зараз відпрацьовується законодавча база з даного питання, але багато проблем  можна уникнути чи вирішити через діалог агровиробників і бджолярів, адже ці галузі взаємокорисні один для одного.

А потім були питання-відповіді на актуальні питання аграріїв та керівників району.

На завершення зустрічі голова спілки «Бджолярі Путивльщини», викладач коледжу Тельонков О.Є. вручив в.о. міністра «бочонок» липового меду та побажав успіхів у подальшій роботі.

 

Переглядів: 499 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0