Головна » 2017 » Դեկտեմբէր » 14 » «Зимова казка» в СНАУ
13:48
«Зимова казка» в СНАУ

Студенти економіко-правового відділення  Мартиненко Марія, Ночовна Юлія, Яроцька Карина на чолі з завідувачем Кириленко Оленою Миколаївною відвідали ІІ щорічний корпоративний бал юридичного факультету Сумського НАУ «Зимова казка».

 Гостей свята очікувало безліч приємних сюрпризів: вітальне слово від декана юридичного факультету – Запари Світлани Іванівни;

  майстер-класи, до яких долучилися всі гості балу; чуттєві виступи;  цікаві конкурси та  ін. Свято, де панували вишукані манери, витонченість і стиль, вдало поєднуючись з веселощами та жартівливими іграми. Програма була насиченою та динамічною: вальси, польки, бельгійка, майстер-класи від розпорядника балу, керівника АСБТ «Свей» Юрія Сергеєва, жваві, рухливі ігри, – все це створювало неповторну атмосферу свята. Упродовж вечора учасники могли взяти участь у підсумковому голосуванні за претендентів на звання «Кращий студент року на юридичному факультеті».

Приємним моментом стала зустріч з випускниками нашого відділення, які на сьогодні обрали саме юридичний факультет Сумського НАУ і гідно підтримують його традиції.

За запрошення на свято  ми завдячуємо організаторам цього заходу!

Бажаємо усім міцного здоров’я, віри і процвітання. Веселих і радісних свят!

Переглядів: 757 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0