Головна » 2018 » Ապրիլ » 5 » Завершився тиждень відділення ветеринарної медицини
09:00
Завершився тиждень відділення ветеринарної медицини

Традиційно він  був насичений і цікавий. Студенти відділення були серйозними, вчили, відповідали, готувались, співали, танцювали, малювали газету,веселились, змагались, прибирали сніг та ще й клятву давали.

Всі групи оформили  газети на тему : «Життя відділення». Кожна група добре постаралась.

Була проведена студентська практична конференція. Четвертокурсники  підготували виступи і презентації за результатами практики. Розповіли та показали, де проходили практику, як саме вибирали місце практики, що робили, чому навчились, розповіли про цікаві професійні випадки. Виступаючі донесли студентам 1-3 курсів інформацію про те, яких знань і навичок потребує робота у ветеринарних клініках м. Києва, Житомира, Конотопа, ветеринарних аптеках, тваринницьких господарствах. Виступаючі з легкістю відповіли на задані студентами питання. Спостерігаючи за доповідями , я робив висновок, що перед нами вже не студенти, а справжні фахівці своєї справи. Ще б пак:  декільком студентам підчас практики було запропоновано роботу за спеціальністю!

Найбільшої уваги привернув виступ Смирнова М., який проходив практику на ТОВ « Велетень» МТК,  також на конференцію був запрошений наш випускник Бондаренко В., який зараз навчається в Сумському НАУ та проходив виробничу практику разом з братом в Данії на свинофермі.

Розповів про суворі вимоги щодо утримання тварин, годівлі, ветеринарне обслуговування,  але для нього та його брата  така робота майже відразу стала звичайною, допомогли знання, отримані у нашому коледжі, а ще акцентував увагу, що професія спеціаліста ветеринарної медицини в Європі є однією з найпрестижніших!

У другій половині дня розпочалось спортивне свято. Найкращі спортсмени від кожної групи відстоювали звання «найспортивнішої» групи. Вони підтягувались, штовхали гирю, тягли канат, скакали, грали у м’яча, вражали мішень та ворота, кожна група підтримувала свою команду, а головне було дуже весело.

Найкращими спортсменами були Думенко О., Смирнов М., Несмашна І., Черненко С., Зуєнко Д., Мурадашвілі О. Після запеклої спортивної боротьби визначились «найспортивніші» групи відділення. Перше місце зайняла команда 45-Бгр. (куратор Простакова О.І., староста Смирнов М.), , друге місце -  команда 25-Б (куратор Хилько С.М., староста Комова А.), третє – 15 гр (куратор Гудімова А.К., староста Демцун А.). Переможці отримали грамоти.

      Крім того, викладачі Бондаренко П.Г. та  Сахнової С.М. дали відкриті заняття.

Бондаренко П.Г., провів відкритий урок з предмета акушерство у 45Б групі,  показавши  майстерність та професіоналізм викладання, а студенти - максимально активну роботу на занятті.

Сахнова С.М. із студентами групи провели відкриту  виховну годину на тему дуже близьку для кожної людини: «Моя родина – найцінніший скарб». Студенти 25 групи  професійно трималися  на сцені, а виступ Третякова І.А. викликав у багатьох присутніх позитивні емоції.

        У рамках заходів тижня відбулася посвята студентів-першокурсників у когорту майбутніх ветеринарних фельдшерів.  Хвилювання, емоції. Кожен першокурсник, поглядаючи на годинник   мріяв, щоб швидше б закінчились пари… Нарешті! Невелика розважально-концертна програма артистів, поздоровлення, першокурсники в білосніжних халатах виходять на сцену. Хвилююча мить. Клятва…

Продовження виступів, підведення підсумків тижня, нагородження кращих. За підсумками конкурсу газет, як і в спортивних змаганнях перше місце у 45-Б групи (староста Смирнов М.), друге – 25-Б (староста Комова А.), третє – 45Б (староста Приходько А). Ось так насичено та швидко промайнув тиждень на відділенні ветеринарної медицини.      

 

 

Переглядів: 730 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0