Головна » 2019 » Հոկտեմբեր » 24 » Засідання педагогічної ради
14:40
Засідання педагогічної ради

Відбулось чергове засідання педагогічної ради,  на якому було обговорено місце коледжу в системі фахової перед вищої освіти.

Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. надав інформацію з ключових питань щодо реалізації у коледжі фахової перед вищої освіти  відповідно до  вимогам Закону України «Про фахову передвищу освіту».

Секретар приймальної комісії Третяков І.А. прозвітував про результативність заходів, що здійснює колектив навчального закладу з профорієнтаційної роботи. Також звернув увагу на зміни у Правилах прийому  щодо набору  у 2020 році на навчання студентів за освітнім рівнем фаховий молодший бакалавр.

Узагальнив доповіді виступаючих та окреслив стратегію розвитку Путивльського коледжу Сумського НАУ на найближчі роки директор коледжу Пилипенко С.П.

Про проблеми у вихованні молоді та шляхи їх вирішення з ґрунтовним аналізом виступила заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О.

На педагогічній раді були обговорено ряд інших важливих питань, що потребують вирішення для належної організації освітнього процесу у коледжі.

Переглядів: 349 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0