Головна » 2018 » Հոկտեմբեր » 24 » Засідання педагогічної ради
21:24
Засідання педагогічної ради

23 жовтня відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу. Розпочалося воно з приємної новини. Директор коледжу Пилипенко С.П. від імені ректора Сумського національного аграрного університету д.с.-г. наук Ладики В.І. вручив Подяку за зразкове виконання службових обов’язків та проведену значну профорієнтаційну роботу відповідальному секретарю приймальної комісії Третякову І.А.

Після цього було розглянуте перше питання стосовно перспектив запровадження фахової передвищої освіти. Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. ознайомив присутніх з проектами Законів 8321 та 8321-1про фахову передвищу освіту. Доповнив його виступ директор коледжу Пилипенко С.П.

Далі про роботу педагогічного колективу у подоланні відхилень у навчанні та вихованні студентів доповіла заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О.

Під час розгляду наступного питання методист коледжу Довгаль І.І. зупинилася на важливості організації освітнього процесу на основі діяльнісного підходу через збільшення кількості практично-орієнтованих завдань, а також використання активних та інтерактивних форм роботи на заняттях.

Під час засідання учасники прийняли відповідні проекти рішень.

Переглядів: 417 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0