Головна » 2017 » Դեկտեմբէր » 8 » Засідання педагогічної ради
14:05
Засідання педагогічної ради

Перед початком екзаменаційної сесії відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу. Завідувачі відділень Кириленко О.М., Харламова О.О., Хилько С.М. надали інформацію щодо завершення освітнього процесу на відділеннях за 1 семестр. Особлива увага була приділена допуску студентів до складання екзаменаційної сесії та ДПА.

Про результативність і продовження профорієнтаційної роботи надав інформацію секретар приймальної комісії Лисов В.І.

Аналіз стану викладання спеціальних дисциплін спеціальності «Харчові технології» здійснив заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. Було відзначено високий професійний рівень викладачів, їх уміння сформувати у студентів теоретичні знання та практичні навички. За результатами доповіді педагогічною радою було визнано роботу викладачів технологічного відділення задовільною та окреслені заходи з поліпшення підготовки фахівців.

У порядку контролю було заслухано інформацію Бутової О.О. щодо виконання рішення педагогічної ради від 15.12.2016р. з питання «Удосконалення матеріально-технічної бази коледжу для проведення практик студентів».

Директор коледжу Тельонков О.Є. підвів підсумки роботи педагогічної ради. Зокрема, Олександр Євгенович наголосив на питанні про місце коледжу в системі вищої освіти, а також акцентував увагу на вирішенні поточних проблем.

Переглядів: 559 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0