Головна » 2016 » Դեկտեմբէր » 23 » Засідання педагогічної ради
12:01
Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради розпочалося приємною подією: врученням грамоти Департаменту Освіти і науки Сумської ОДА методисту коледжу Довгаль І.І.

 

Продовжилось засідання відповідно до  порядку денного, а саме ознайомлення зі звітами завідувачів відділень про роботу у першому семестрі та стан підготовки до екзаменаційної сесії. 

Лисов В.І., секретар приймальної комісії, проінформував присутніх про результати профорієнтаційної роботи.

Ребрик Р.М., заступник директора з навчальної роботи,  надав інформацію щодо перевірки стану викладання дисциплін спеціальності «Ветеринарна медицина».

Педагогічною радою визнано роботу викладачів циклової комісії ветеринарних дисциплін задовільною, зроблені відповідні зауваження щодо недоліків та висловлені пропозиції.

Бутова О.О., фахівець  профорієнтації випускників повідомила про шляхи  удосконалення матеріально-технічної бази коледжу для проведення практик студентів та звернула увагу на існуючі можливості удосконалення практичного навчання.

Бутова О.О. проінформувала про повідомлення асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» щодо створення сайту Agriintern.in.ua.

Царьова Л.О., заступник директора з виховної роботи, виступила з питань   виконання рішення педагогічної ради від 29.10.2015р. щодо «Підвищення якості проведення виховної роботи з метою формування у студентів духовно-моральних рис, громадських та патріотичних якостей» (в порядку контролю). Педагогічною радою питання знято з контролю.

Наприкінці педагогічної ради директор коледжу Тельонков О.Є. подякував колективу за роботу в першому семестрі та надану підтримку в ремонті даху гуртожитку  та привітав викладачів з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

 

Бутова О., секретар педради

Переглядів: 545 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0