Головна » 2015 » Մայիս » 7 » Засідання педагогічної ради
19:50
Засідання педагогічної ради

   28 квітня в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради, під час якого було розглянуто цілу низку актуальних та важливих питань. Зокрема, підведення підсумків роботи колективу з вирішення головної методичної проблеми «Впровадження інтерактивних технологій в навчальний процес з метою підвищення якості підготовки фахівців». В доповіді заступника директора з навчальної роботи Ребрика Р.М. було зазначено, що в цілому колектив спрацював в цьому питанні задовільно, але  сьогодення вимагає від нас розширення та вдосконалення методики надання освітянських послуг.   Надійшла пропозиція включитися в роботу над новою науково-методичною проблемою – «Пошук інноваційних форм та методів навчання для підвищення якості освітнього процесу».

   Широкий і різнобічний аналіз адаптації роботи бібліотеки до умов сучасного інформаційного простору надала Смирнова Ю.В., підкресливши, що саме від бібліотеки, як інформаційного культурного центру навчального закладу, від достатнього рівня її інформування,  залежить якість навчального та виховного процесу.

   Значна увага учасників педагогічної ради була приділена формуванню навичок здорового способу життя та створенню необхідних умов для фізичного розвитку студентів, збереження і зміцнення їхнього здоров’я. Про те, що це має бути основним напрямом соціальної політики в галузі охорони здоров’я та інші аспекти детально доповіли заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О., керівник фізичного виховання  Воронін В.В. та практичний психолог коледжу Воронова О.М.

 

   Ключовим  став розгляд проблемного питання по організації поглибленого вивчення іноземних мов, з якого виступила голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Гривкова О.Я. Після детального обговорення педагогічною радою були затверджені відповідні заходи.

   Підвів підсумки  роботи голова педагогічної ради, директор коледжу Тельонков О.Є. Він зазначив, що рішення питань, які ставить перед собою педагогічний колектив коледжу, допоможуть у перспективі забезпечити на тривалий термін високий рівень навчально-виховного процесу.

Методист коледжу,

Довгаль І.І.

Переглядів: 549 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0