Головна » 2019 » Ապրիլ » 4 » Засідання ГО "Бджільництво Путивльщини!"
09:27
Засідання ГО "Бджільництво Путивльщини!"

За ініціативи ГО « Бджільництво Путивльщини» при підтримці Путивльського коледжу СНАУ, Путивльської РДА, Путивльського районного управління Держпродспоживслужби, управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпродспоживслужби в бібліотеці нашого навчального закладу відбулося  відкрите засідання громадської організації, на якому обговорено ряд важливих питань у галузі бджільництва.

Голова ГО Тельонков О.Є.  надав звіт про роботу за 2018 рік і план роботи на 2019 рік.

Начальник Путивльського управління Держпродспоживслужби  Гончаров  О.Л. наголосив на необхідності профілактичних оглядів та своєчасних дій бджолярів,  направлених на запобігання, своєчасне виявлення та ліквідацію захворювань бджіл, ознайомив присутніх з правилами паспортизації пасік.

Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління Держпродсповивслужби Гутник В.М. ознайомив бджолярів з правилами обробки посівів пестицидами та системою попередження  бджолярів  про обробки  і вплив пестицидів на бджіл та якість продуктів бджільництва.

Цікавим був виступ заступника голови Аграрного союзу Сумської області, директора ТОВ «Хлібодар» Карпенка С.М., який з практичного досвіду поділився знаннями з присутніми і наголосив на важливості співпраці бджолярів і фермерів – землеобробників.

Обговорення питань проходило жваво і емоційно, було виказано ряд зауважень, претензій і пропозицій щодо подальшої роботи організацій, співпраці з РДА, ветеринарною і фітосанітарною службою та агровиробниками.

Присутні одностайно підтримали ініціативу директора коледжу  Пилипенка С.П. щодо ліцензування в коледжі робітничої професії « Бджоляр». Адже настає час промислового бджільництва і стає затребуваним кваліфікований  фахівець.

Підсумки більш ніж двогодинної  зустрічі підвів головний спеціаліст управління економічного та агропромислового розвитку Путивльської РДА Коцюба С.І., який відзначив важливість розглянутих питань, пообіцяв підтримку у їх вирішенні  і побажав успіхів бджолярам.

Переглядів: 377 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0