Головна » 2014 » Հոկտեմբեր » 21 » Закон та право для всіх єдині
08:40
Закон та право для всіх єдині

     06 жовтня 2014 року викладачами правових дисциплін  Удод Н.А. та Сороченко Р.В. було проведено інтелектуальну гру «Найрозумніший» для студентів-першокурсників. Було цікаво спостерігати присутнім, як студенти першого року навчання демонстрували свої знання в галузі історії, географії, біології, основ права тощо. Переможцем в цій грі став Скоробагатських Сергій.

     Наступного дня дуже цікавим та захоплюючим відбувся брейн-ринг для студентів другого курсу на правову тематику, підготовлений досвідченим педагогом Харченко О.С.. В ході гри другокурсники  давали відповідь  на питання, вирішували  практичні ситуації та встановлювали види неправомірної поведінки в діях героїв мультфільмів.

     З великим нетерпінням студенти відділення чекають Дня самоврядування, який відбувся у вівторок. Саме тут  вони мають змогу побувати в ролі директора, заступника директора з навчальної та виховної роботи, завідувача відділенням, коменданта тощо. Кожен із них повинен підготувати проекти наказів, розпоряджень, в яких вони вбачають шляхи розвитку відділення та коледжу в цілому. Адже думка молоді буває інколи доцільною в при вирішенні виробничих ситуацій. З особливою відповідальністю студенти ставляться до посади викладача, так як кращим студентам відділення надається можливість самостійно проводити заняття.

      В середу пройшла студентська наукова конференція на тему «Кримінальна відповідальність неповнолітніх», на яку були запрошені учні шкіл м. Путивля . Студенти третього курсу на чолі з куратором групи Пилипенко С.П. познайомили  присутніх  з видами кримінальної відповідальності, до яких можуть бути притягнені неповнолітні. Також цікавою та корисною була інформація  нашої студентки-випускниці відділення правознавства, нині лейтенанта міліції Череватенко Анни, яка проінформувала про стан злочинів, вчинених неповнолітніми  в Сумській  області , в період з січня по вересень місяць 2014 року та застерегла молодь  від вчинення ними протиправних та злочинних діянь.

     09 жовтня на базі районного будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня юриста. В урочистій обстановці суддя Путивльського районного суду Токарєв Сергій Миколайович привів студентів-другокурсників до присяги „Кодексу честі” (текст якої було розроблено викладачами та органом студентського самоврядування відділення правознавства на підставі норм чинного законодавства ще в 2007 році).  Цього ж дня для  учнів 9 класів ЗОШ №2 та НВО м. Путивля було проведено олімпіаду викладачем-методистом Лєоньковим А.М. Перше місце посів учень ЗОШ №2- Шляєв Ігор.

     І в завершення дня відбувся гумористичний захід, підготовлений студентами-випускниками  та куратором групи Лисовим В.І.,під час якого учасники подарували чудовий настрій глядачам та дуже багато позитивних емоцій.

 

     У п’ятницю фахівцями права, а саме:начальником Путивльського районного управління юстиції Шатіліним Г.П. та головним спеціалістом даної установи Роздимахо А.В., а також керівником апарату Путивльського районного суду Афанас’євою Т.В. були проведені лекційні заняття з навчальних дисциплін на відділенні правознавства, що дало змогу студентам детальніше ознайомитися практичною діяльністю роботи установ.

          В цей день були підведені підсумки Тижня, де активних учасників нагороджено грамотами та сувенірами. Особливо слід відмітити роботу студентського самоврядування відділення правознавства в організації і проведенні Тижня правових знань, яке очолює студентка третього курсу – Тверитінова Дар’я.

    Під час проведення даних заходів в рамках Тижня правових знань, наші студенти проявили себе розумними, талановитими та надзвичайно активними особистостями.

 

Переглядів: 765 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0