Головна » 2020 » Փետրվար » 24 » Захист практики
15:09
Захист практики

Студенти спеціальності  071 «Облік і оподаткування» та 076 «Торгівля та біржова діяльність» 13.01 по 31.01.2020р. проходили виробничу практику на передових сільськогосподарських підприємствах Сумської області.

Як підсумок – захист, де студенти презентують комісії результати проходження практики на виробництві, ілюструючи їх власноруч створеними презентаційними проектами. 

Під час захисту студенти представили відомості про господарство,  на  якому проходили практику, його технічну характеристику, виробничу потужність, напрями діяльності та асортимент  продукції, що виробляється, змістовні щоденники-звіти, додатки до них та індивідуальні завдання, що виконані на підставі фактичних даних господарств.  

Відмінно захистились та  представили у повному обсязі матеріали практики: 

Кабак Максим 

Шишлевський Максим 

Сайченко Світлана 

Тимощенко Марина 

Дроздова Вікторія 

Пономаренко Юлія 

Таким чином, у коледжі здійснюється реалізація підготовки конкурентоспроможних, висококваліфікованих, креативних, здатних до постійного фахового самовдосконалення протягом трудової діяльності спеціалістів, які зроблять вагомий внесок у розбудову сучасної української держави. 

Хочеться подякувати керівникам підприємств, що надали можливість проходити виробничу практику на базі їх господарств та головним бухгалтерам (керівникам практики від виробництва) за формування виробничих вмінь та навичок у студентів.

 

Переглядів: 389 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0