Головна » 2017 » Ապրիլ » 14 » Захист бізнес-планів
07:31
Захист бізнес-планів

Цікавими темами позначився захист бізнес-планів студентами випускної групи 3-го курсу спеціальності «Комерційна діяльність». Захід відбувся  в рамках підсумкового заняття з навчальної практики з дисципліни «Підприємницька діяльність». Керівником цієї практики є викладач фахових дисциплін Старожилов Володимир Васильович.

 

 

На захисті були присутні заступник директора з навчальної роботи – Ребрик Р.М. та викладач фахових дисциплін Бутова О.О., а також студенти 24,29 груп економіко-правового відділення.

 

 

Хочеться відмітити захист проекту студентки Приходько Ксенії. Бізнес-ідея доповідача – відкриття власного магазину «Kosmetic» - відзначилася креативністю та вдумливим врахуванням потреб споживачів. Переглянути презентацію

 

 

При захисті бізнес-плану студенткою Кадуріною Світланою відчувалася зацікавленість у втіленні проекту в життя. Студентка дуже легко орієнтувалася в цифрах та змісті свого проекту, відповідала на поставлені питання.

 

 

 У процесі підготовки бізнес-проектів студенти пройшли усі етапи від зародження бізнес-ідеї до її обґрунтування: обирали цільову аудиторію, обґрунтовували доцільність інвестицій в розробку і підвищення якості запропонованих товарів та послуг, планували виробництво, маркетинг і організацію просування продуктів та послуг на ринок.

 

Викладачами Старожиловим В.В. та Бутовою О.О. були надані студентам поради та рекомендації щодо усунення недоліків, які мали місце, зокрема, фінансової частини бізнес плану, проведенні маркетингового дослідження та, безпосередньо, під час презентації бізнес-плану.

Сподіваємося, що знання, отримані під час навчання у коледжі, наполегливість та копітка праця над втіленням своєї бізнес-ідеї стануть міцною основою підприємницької діяльності і на Путивльщині  побільшає упевнених у своєму майбутньому людей.

Бутова О.О., фахівець профорієнтації випускників

Переглядів: 583 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0