Головна » 2018 » Նոյեմբեր » 29 » Загальноколеджанські батьківські збори
07:37
Загальноколеджанські батьківські збори

Проведення загальноколеджанських батьківських зборів наприкінці  навчального семестру має на меті проінформувати батьків про роботу навчального закладу протягом зазначеного періоду, більш детально ознайомити батьків із навчанням та вихованням їх дітей, вирішити ряд організаційних питань. 

Ребрик Р.М., заступник директора з навчальної роботи проінформував присутніх про особливості завершення навчального семестру, акцентував увагу батьків на складання студентами 2-х курсів ЗНО, розповів  про початок роботи курсів із поглибленого вивчення іноземної мови, а також показав роботу сайту коледжу, де батьки можуть ознайомитись із успішністю студентів, розкладом занять, проведеним заходами тощо.

Царьова Л.О., заступник директора з виховної роботи розповіла про проведені заходи у коледжі, звернула увагу батьків на необхідність формування у студентів навичок здорового способу життя, культури спілкування.

Воронова О.М., психолог коледжу акцентувала увагу батьків на необхідності довірливого спілкування батьків, недопущення насилля в сім’ї.

Крім того,  звернула увагу на проблему сьогодення серед підлітків – булінг.

На завершення зустрічі батьки задали питання представникам адміністрації, а потім продовжили роботу в навчальних аудиторіях із кураторами груп.

 

Переглядів: 579 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0