Головна » 2020 » Մարտ » 13 » ВПРОВАДЖУЄТЬСЯ ТРИТИЖНЕВИЙ КАРАНТИН
13:54
ВПРОВАДЖУЄТЬСЯ ТРИТИЖНЕВИЙ КАРАНТИН

З 12 березня по 3 квітня у Путивльському фаховому коледжі Сумському національному аграрному університеті впроваджено карантин з метою попередження поширення вірусу COVID19 та сезонних вірусних інфекцій.

Відповідний наказ директора коледжу “Про запобігння поширенню коронавірусу COVID-19 у Путивльському фаховому коледжі СНАУ ” № 28-К/ТР був виданий 12 березня на основі рішення Кабінету міністрів України від 11 березня та наказу ректора Сумського НАУ “Про запобігння поширенню коронавірусу COVID-19 у Сумському НАУ та його відокремлених підрозділах” №106-К.

На час карантину студенти не відвідуватимуть занять. Проте строки карантинних заходів можуть бути змінені відповідно до епідеміологічної ситуації в Україні.

Крім того, наголошуємо на необхідності дотримуватися правил особистої гігієни, частіше мити руки з милом, уникати великих скупчень людей та контактів з людьми, які мають ознаки хвороби: температуру, кашель, нежить. За перших же симптомів недуги треба одразу звертатися до лікаря та не займатись самолікуванням.

Бережіть себе та будьте здорові!

Використані матеріали сайту СНАУ

Переглядів: 459 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0