Головна » 2017 » Հոկտեմբեր » 3 » Вітали викладачів
10:17
Вітали викладачів

Напередодні Дня вчителя у коледжі відбулося ряд  заходів.

Так, студентською радою було вирішено приготувати вітальні листівки з Днем вчителя на асфальті. Студенти творчо попрацювали, подарувавши викладачам свій  позитив і теплі слова привітань та побажань.

Найбільш креативними  і творчими у цій роботі були студенти 4-го курсу відділення правознавства (куратор Богданова О.М., староста Мірошникова В.)

Під час концертної програми привітав колектив викладачів та співробітників заступник  директора з навчальної роботи Ребрик Р.М., який також передав вітання від ректора Сумського НАУ Ладики В.І. та директора коледжу Тельонкова О.Є.

Приємними сюрпризами стали привітання від депутата Верховної Ради України А.Деркача  та подарунки, які вручали керуючий справами Путивльської районної ради Лук’яненко М.Д. та депутат районної ради Садовий Г. В., а також  виступ самодіяльного колективу ветеранів педагогічної праці «Зоряниця» (кер. Кривець П.П.).

Колектив коледжу взяв участь у районних урочистостях з нагоди Дня вчителя. За сумлінну та плідну  працю на освітянській ниві викладач історії Лисов В.І. був нагороджений подякою депутата Верховної Ради Деркача А.Л.; Харламова О.О., завідувач технологічного відділення – грамотою голови Путивльської районної ради.

Користуючись нагодою завідувач бібліотеко Ю.В. Смирнова напередодні Дня бібліотек  нагородила грамотами кращих читачів 2016-2017 навчального року. Ними стали:

Вальков Богдан, Калінін Артем, Кулик Наталія, Отюська Влада,

Сонцева Наталія.

Переглядів: 616 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0