Головна » 2017 » Մայիս » 19 » Вітали свої матусь зі святом!
07:34
Вітали свої матусь зі святом!

З нагоди Дня матері, яке в Україні відзначається у другу неділю травня,   студенти 2-го курсу технологічного відділення під керівництвом куратора Черв`яцової А.Є. підготували і провели виховну годину « День матері », на яку запросили студентів другого та третього курсів технологічного відділення та звичайно  своїх любих матусь.

 

     Студенти Вальков Б., Малишев О., Чебакова А., Сахарова А. зробили невеликий екскурс у історію свята і зазначили, що свято виникло у США, у 1907 році, коли американка Анна Джарвіс з Філадельфії виступила з ініціативою вшанування матерів у пам’ять про свою матір. 

 

     Руденко Інна та Винник Аліна майстерно виконували роль ведучих, а Козиріна Д., Медведчук О., Дорохін Д., Жуль М., Ткачова Л., Куріченко І.,Толкачова Т.  емоційно та натхненно прочитали ліричні вірші про маму.

     Фараджова Т. продекламувала відомий вірш С.Єсеніна « Письмо к матери», а Кошелєв А. прочитав уривок « Коли Бог створив маму », із твору Б. Ферреро « Сорок казок у пустелі ».

   

   І звичайно лунали чудові пісні  « Батькам », « Мамочка моя », « Дякую бабусі за таку матусю », « Хай буде щастя і любов!», які зірвали шквал овацій та вигуки « Браво!»!

Родзинкою заходу  були чудові та зворушливі пісні у виконанні переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів, юних учнів  дитячої музичної школи Іванова Дмитра, Климець Вероніки та Ломако Ігоря.

     На завершення виховної години куратор Черв`яцова Анна Євгеніївна подякувала всім учасникам та запросила матусь на святкове чаювання.

       

    

 

Переглядів: 612 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0