Головна » 2018 » Սեպտեմբեր » 19 » Виставка «Сумщина Аграрна-2018»
13:13
Виставка «Сумщина Аграрна-2018»

Майбутні ветеринари, технологи, правознавці, бухгалтери, комерсанти (студенти Путивльського коледжу СНАУ) 15 вересня відвідали виставку «Сумщина Аграрна-2018», що проходила на базі Сумського НАУ.

Цікавою та різноманітною була програма заходу, а саме: виставка-продаж агропромислової продукції та виробів народних промислів від виробника, виставка та тест-драйв сучасної сільськогосподарської техніки, тематичні семінари на факультетах Сумського НАУ для наших студенів, контактний зоопарк, спортивні змагання  та інші розважальні дійства.

Веселим видався і фестиваль вареників традиційний у Сумах. Під час свята проводилися майстер-класи з приготування національної страви, а також  конкурс із поїдання вареників. Цю розвагу назвали по спортивному – чемпіонат.

Організаторами заходу є Сумська обласна державна адміністрація, Сумська обласна рада, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Департамент агропромислового розвитку Сумської облдержадміністрації, Асоціація фермерів та провідних землевласників Сумської області, Спілка аграрних підприємств, ГО «Органічна Україна Північ», Сумський НАУ.

Дякуємо організаторам, викладачам та студентам університету за цікаво проведений час!

        

Переглядів: 623 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0