Головна » 2016 » Հունիս » 24 » Віртуальний екологічний круїз
08:44
Віртуальний екологічний круїз

Усе необхідне для життєдіяльності людина отримує з природи: повітря, воду, сировину для промисловості. Людське суспільство як частина природи може бути тільки в постійній взаємодії з нею. Вплив людини на навколишнє середовище є перетворюючим, що змінює її, причому далеко не завжди в кращу сторону, тому збереження природного середовища і розумна охорона природи - одна з най гостріших проблем, що стоять перед людством, особливо в сучасних умовах – наголосила викладач «Основ екології» Катерина Федорівна Фоміна.

Студенти: Бородіна Яна, Люшина Анастасія, Отюська Влада, Татаринова Анастасія підготували цікаві доповіді про охорону флори та фауни України.

А презентація, підготовлена викладачем, та невеличкі відеофільми дозволили всім присутнім поринути у прекрасний світ природи заповідних місць: природного заповідника «Михайлівська цілина», що знаходиться в Лебединському районі Сумської області, «Горгани», «Єланецький степ», біосферного заповідника «Асканія-Нова», що на Херсонщині та ін.

Бібліотекарі підготували виставку-інсталяцію «Нехай земля квітує всюди – природу збережімо люди!» та літературну хвилинку, де розповіли про цілющій український віночок. Кожна квітка в якому є лікарською рослиною і оберігає від усього злого.

Попереду літні канікули і, можливо, комусь з присутніх пощастить побувати у прекрасних заповідних куточках країни. А можливо, згодом,  хтось  стане господарем і охоронцем лісу чи просто доброю людиною, яка поведе своїх дітей на природу і навчить її любити.

Переглядів: 656 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0