Головна » 2014 » Փետրվար » 8 » Випускний у технологів
17:33
Випускний у технологів
Випускний вечір... 
Скільки радості, спогадів і переживань!
 День, якого так довго чекали, і день, в який так не хочеться розлучатися з рідним коледжем, викладачами, друзями. А так кортіло швидше закінчити навчання, щоб відчути себе дорослими, самостійними, впевненими, незалежними! У цей день в одну мить згадуються всі приємні миттєвості, кожна з яких сповнена добром. Вдивляючись в обличчя випускників, неважко помітити, що вони і справді стали зовсім дорослими...
 Однак для своїх викладачів залишаться назавжди дітьми, пустотливими і веселими, радісними і щасливими, неповторними і різними.
Нещодавно пролунав для нас останній дзвінок, який і покликав у невідомі, незвідані дороги життя. І через кілька років кожен зможе по-справжньому оцінити, яку роль для нього відіграв рідний коледж, викладачі... А поки що музика, радість, добрі слова і випускний вальс. 
  Цього року наш коледж проводжає у самостійне життя 38 випускників технологічного відділення.

   Завершився випускний вечір, на якому було сказано багато доброзичливих і теплих слів на адресу викладачів, батьків, друзів, в перевагу нового, незвіданого, дорослого життя.

   Дорогі випускники! Завтра чергове випробування і крок у доросле життя, в якому вже потрібно впевнено приймати рішення. Тож нехай на ваших світлих і радісних життєвих дорогах завжди зустрічаються добро, щастя та незрадлива доля.

БЕНДРИКІВСЬКА Наталія,
випускниця технологічного відділення
Переглядів: 902 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0