Головна » 2016 » Սեպտեմբեր » 14 » Випускниця Путивльського коледжу СНАУ – заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.
08:59
Випускниця Путивльського коледжу СНАУ – заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.

Випускниця бухгалтерського відділення нашого коледжу  Трофімцева Ольга призначена заступником  Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції! Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України  8 вересня 2016 року.

На посаді заступника Міністра з питань європейської інтеграції пані Ольга  представлятиме міністерство у відносинах з центральними органами виконавчої влади, міжнародними організаціями, дипломатичними представництвами України за кордоном, здійснюватиме переговори в межах компетенції. Також координуватиме роботу з розробки та реалізації державної аграрної політики, спрямованої на розвиток агропромислового комплексу у сфері міжнародних та зовнішньоекономічних відносин тощо.

До призначення Ольга Трофімцева була керівником проекту "Консультування України в питаннях аграрної торгівлі - в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС".

Сам міністр, Тарас Кутовий, прокоментував дане призначення: «Реформування галузі не можливо без справжніх професіоналів у команді. Тому ми продовжуємо формування нової амбітної команди. Радий повідомити, що до команди Мінагрополітики долучилась Ольга Трофімцева, справжній спеціаліст, який має великій досвід у сфері міжнародних відносин. Впевнений, що за її допомоги прискоряться євроінтеграційні процеси».

Ми пишаємося своєю випускницею, віримо, що Ользі вдасться втілити всі свої сміливі професійні задуми в життя.

Бажаємо Вам, Ольго,  успіхів, наснаги та Божого благословіння!

Ми пишаємося Вами!

 

Переглядів: 875 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0