Головна » 2015 » Փետրվար » 7 » Випуск на технологічному відділенні
17:25
Випуск на технологічному відділенні

У січні у коледжі пролунав останній дзвоник для студентів 4-го курсу технологічного відділення.

Близько сорока студентів, після успішної здачі державних екзаменів, отримали кваліфікацію техніка-технолога  і  направлення на роботу на переробні підприємства України.

З привітальним словом до випускників звернулися т.в.о. голови Путивльської РДА Котенко В.В. та заступник голови Путивльської районної ради  Мартиненко О.Д. , які побажали студентам успіхів і наснаги та нагородили старост випускних груп Любименко Тамару та Телевну Надію Почесними грамотами.

Директор коледжу Тельонков О.Є., привітав студентів та  нагородив кращих випускників Почесними грамотами, зокрема відмінниць навчання Грищенко Я, Сенюк І., Піюк Г. і   висловив впевненість, що отримані в стінах коледжу знання стануть для випускників міцним фундаментом для побудови їхньої кар’єри.

Щиро дякую викладачам, всім  членам колективу  технологічного відділення за плідну, творчу роботу в підготовці висококваліфікованих фахівців, за виховання молоді з високим рівнем патріотизму та відповідальності за майбутнє держави.

Бажаю всім здоров'я, щастя, наснаги та нових творчих звершень, а випускникам – високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного росту!

                                                                  Харламова О.О., завідувач технологічним відділенням

Переглядів: 1006 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0