Головна » 2014 » Մարտ » 24 » відкрите заняття з дисципліни «Фінансовий облік»
23:22
відкрите заняття з дисципліни «Фінансовий облік»

  20 березня 2014 року викладачем обліково-економічних дисциплін Панасенко В.В.  в  39 групі комерційного відділення з дисципліни «Фінансовий облік» було проведено відкрите заняття, на якому розглядалася  тема обліку праці, її оплати і відрахування на соціальні  страхування.


  Як досвідчений викладач, Валентина Василівна довела актуальність та навела переконливі аргументи щодо необхідності засвоєння цієї теми для працівників комерційних структур.

  Під час заняття були застосовані різні методи та прийоми навчання. Змістовним було викладання матеріалу викладачем з використанням мультимедійних засобів, яке  доповнювалось доповідями, підготовленими студентами.


  Одним з елементів  заняття була рольова гра, де студенти мали змогу «попрацювати» на базі умовної бухгалтерії сільськогосподарського підприємства  у відділі нарахування заробітної плати при погодинній оплаті праці, у відділі нарахування заробітної плати при відрядній праці,  у відділі нарахування додаткової оплати праці.


  Контроль та  консультації щодо  виконання вправ проводили аудитори, призначені викладачем. Це були  найкращі студенти, які проінформували присутніх про якість виконаних вправ та оцінили роботу студентів в номінаціях «Нарахування та утримання із  заробітної плати», «Знавці бухгалтерських проводок».

 Присутні на занятті представники адміністрації, викладачі дали високу оцінку професіоналізму Валентини Василівни та побажали їй подальших творчих успіхів!

Переглядів: 1086 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0