Головна » 2014 » Ապրիլ » 10 » відкрите практичне заняття в формі ділової гри
20:44
відкрите практичне заняття в формі ділової гри

  08 квітня 2014 року на відділенні правознавства Путивльського коледжу СНАУ відбулося відкрите практичне заняття в формі ділової гри з дисципліни «Кримінальний процес». Студенти 46-Б групи під керівництвом викладача правових дисциплін Пилипенко Сергія Петровича підготували   судовий  розгляд кримінальної справи. На дане заняття був також запрошений суддя Путивльського районного суду  Токарєв Сергій Миколайович. В ході проведення заняття студенти побували  в ролі судді, секретаря судового засідання, судового розпорядника, прокурора, адвоката, обвинуваченого, потерпілого, експерта  та ін. Найкраще показали теоретичний рівень знань Захарова Ірина – як голова судової колегії; Хлопов Артем – як прокурор та Корчан Світлана – як адвокат. В цілому студенти справилися з поставленими завданнями, а саме: підготували матеріали досудового розслідування, обвинувальний акт, зібрали та представили судовому засіданню речові докази.

   Присутні викладачі відмітили позитивне те, що у  процесі підготовки й проведення ділової гри, кожен учасник мав можливість для самоствердження й саморозвитку. Викладач  зумів допомогти студентові стати в грі тим, ким він хоче бути, показати йому самому його кращі якості, які могли б розкритися в ході спілкування.

  Наприкінці заняття суддя детально проаналізував застосування  студентами норм нового КПК України  щодо розглянутої справи,  вказавши на допущені  ними недоліки. Це дало змогу студентам відчути відповідальність при розгляді судових справ  і зрозуміти роль  та значення учасників процесу у всебічному, повному, справедливому і об’єктивному здійсненню судочинства.

   Адміністрація навчального закладу вдячна голові Путивльського райсуду  Гриценко П.П. за тісну співпрацю з юридичним відділенням коледжу.

Переглядів: 943 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0