Головна » 2017 » Հոկտեմբեր » 10 » Відкрили двері для абітурієнтів-2018!
09:42
Відкрили двері для абітурієнтів-2018!

У перші дні осені Путивльський коледж Сумського НАУ  гостинно відкрив двері для випускників 9-х та 11 класів.

«Шановні абітурієнти-2018 та батьки, раді вітати вас у стінах Путивльського коледжу Сумського НАУ»,- такими словами зустріли ведучі майбутніх студентів нашого коледжу.

Формат зустрічі був витриманий більше в офіційно-діловому стилі: завідувачі відділеннями, голови циклових комісій розповіли студентам про можливості та перспективи тієї чи іншої професії.

Так, завідувач відділення ветеринарної медицини Демцун О.В. повідомив, що ветеринарний лікар – це одна із найгуманніших професій  і гарний ветеринарний лікар ніколи не залишиться без роботи, адже будувати кар’єру можна по-різному : це і власна справа, робота в ветлабораторіях, на  митниці, м’ясокомбінатах, аграрних фірмах тощо.

Кириленко О.М., завідувач відділення правознавства зазначила, що роль юристів у сучасному суспільстві зросла, оскільки жодна галузь чи сфера діяльності не може обійтися без висококваліфікованих фахівців права. Навчання на відділенні відбувається у тісній співпраці з правоохоронними органами, органами юстиції, нотаріату, що дозволяє підготувати конкурентоспроможного фахівця на ринку праці.

Есманова Л.І., кандидат економічних наук, голова циклової комісії обліково-економічних дисциплін наголосила на актуальності професій бухгалтера та комерсанта, підтвердивши свої слова успішним працевлаштуванням випускників економічного відділення: Трофімцева О. – заступник міністра аграрної політики України, Воронов С. – керівник мережі магазинів «Ельдорадо» в м. Харкові, Дорошенко В.- головний бухгалтер Сумського НАУ,  Мазін Ф. -комерційний директор магазину «Прораб» у м. Путивлі і т.д.

Харламова О.О., завідувач технологічного відділення зазначила, що харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Наші студенти успішно проходять практику на  провідних переробних підприємствах України, зокрема:  «С бабушкиной грядки», «Господарочка», «Ніжинський консервний завод», «Одеський консервний завод дитячого харчування».

З новітніми досягненнями європейської переробної галузі студенти знайомляться під час проходження практики на підприємствах Польщі і Німеччини.

Учасники художньої самодіяльності подарували гостям музичні вітання.

По завершенні заходу абітурієнти зареєструвалися на підготовчих курсах, поспілкувалися із завідувачами відділеннями і відвідали настановчі заняття гна підготовчих курсах.

Шановні випускники 9-х, 11-х класів, чекаємо Вас у Путивльському коледжі Сумського НАУ!

 

Переглядів: 716 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0