Головна » 2019 » Մարտ » 27 » Відеолекторій «Вагітність та її переривання в контексті загальнолюдських цінностей. Полеміка щодо аборту»
10:05
Відеолекторій «Вагітність та її переривання в контексті загальнолюдських цінностей. Полеміка щодо аборту»

У рамках проведення тижня природничо-математичних дисциплін відбувся відеолекторій «Вагітність та її переривання в контексті загальнолюдських цінностей. Полеміка щодо аборту», який підготувала і провела викладач біології Простакова О.І.

Викладач розповіла студентам про етапи розвитку дитини, починаючи від 1-го тижня вагітності. Були підібрані цікаві і пізнавальні відеоматеріали, які орієнтували студентів на серйозне і відповідальне ставлення до статевих стосунків. Викладач наголосила, що відповідальність за нове життя несуть однаково і чоловік, і жінка.

На цей захід були запрошені медичний працівник коледжу Політуха О.Д., який розповів про ранні статеві стосунки, які можуть привести до небажаної вагітності, про наслідки абортів для здоров’я жінки. Акцентував увагу на тому, що у кабінеті гінеколога небажана вагітність – це вже далеко не романтична зустріч…

Психолог коледжу Воронова О.М. наголосила, що молодь має і зустрічатись, і закохуватись, адже без цього неможливо знайти свою долю, але наголосила на тому, що поспішати із початком статевого життя непотрібно, адже людина має бути готова до таких стосунків не лише фізично, а і психологічно; розповіла про рівень відповідальності молодих людей за нове життя.

Завершився захід побажанням всім взаємного кохання і щасливого сімейного життя.

 

 

 

 

Переглядів: 478 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0