Головна » 2019 » Փետրվար » 18 » Валентин і Валентина
08:12
Валентин і Валентина

Лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене? Наближається День закоханих. В останні роки свято, яке прийшло до нас із Заходу, радісно і романтично, часто оригінально , відзначає молодь.

Цього року студенти 14-19 груп економіко-правового відділення (куратор Мірошниченко Д.О.) разом з бібліотекарями підготували конкурсну порограму «Валентин і Валентина».

У конкурсі брали участь три пари: Копилов Денис та Гильова Катерина; Іванов Дмитро та Дурманенко Діана;  Ноженко Владислав та Боженко Ірина.

Чарівні ведучі Лакатош Марія, Щербакова Юлія та Фомін Владислав не тільки зробили екскурс в історію свята, а і підготували цікаві конкурси: пантоміми, оригінальний танцювальний конкурс, конкурс компліментів, інтелектуальний конкурс, конкурс на краще освідчення у коханні та ін.

Але, мабуть, найкумеднішим було зізнання у коханні Проні Прокопівни та Свирида Петровича Голохвастого, яке для прикладу надзвичайно артистично розіграли Лакатош Марія та Копилов Денис.

Глядачі теж могли себе проявити у конкурсах і подарувати свій бал улюбленій парі.

Родзинкою заходу стало відеоопитування  студентів, викладачів, співробітників коледжу   «Кохання це…» https://www.youtube.com/watch?v=u3w5RUQ-xrM&t=4s , яке відзняла і змонтувала фахівець з профорієнтації Бутова  О.О.

Компетентному журі, до якого ввійшли: Третяков І. А., відповідальний секретар приймальтної комісії, Довгаль Ірина Іванівна – методист коледжу та Булах Оксана - студентка економіко-правового відділення, нелегко було визначити переможців…

Копилов Денис та Гильова Катерина -  переможці конкурсної програми «Валентин і Валентина»!

Всі конкурсанти отримали солодкі подарунки і залюбки сфотографувалися у романтичній фотозоні.

Переглядів: 630 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0