Головна » 2021 » Մարտ » 11 » Успіхи випускників
14:33
Успіхи випускників

Під час проведення профорієнтаційної роботи в м.  Кролевець, ми випадково дізнались, що в одному з мікрорайонів міста працює приватна ветеринарна клініка (поки що єдина в місті).

Ми вирішили відвідати її щоб залишити рекламні матеріали. Без проблем знайшли клініку, яка розміщувалась на першому поверсі багатоповерхівки і запрошувала до себе яскравою вивіскою.

Зайшовши в середину – були приємно здивовані, адже керує клінікою і працює в ній випускник нашого відділення СОЛОМАХА ВАДИМ.

Невелике,  але охайне приміщення включало ветеринарну аптеку, клініку для прийому тварин з відділом для маніпуляцій і кабінет. Вадим розповів, що після закінчення нашого коледжу вступив на факультет ветеринарної медицини Сумського НАУ, де отримав ступінь спеціаліста. Після закінчення університету 8 років працював на посаді головного ветеринарного лікаря СТОВ «Полісся» в Кролевецькому районі, а згодом вирішив відкрити власну справу.

Його маленьке підприємство користується попитом, адже під час нашого спілкування постійно заходили люди, щоб придбати ліки та корми для своїх тварин або отримати консультацію. Всі говорили про Вадима  як про гарного фахівця та добру людину.

Також хочеться відмітити, що маючи значний практичний досвід Вадим охоче ділиться ним з іншими, адже в його клініці проходять практику і стажування студенти різних навчальних закладів.

Ми згадали, що під час навчання в коледжі Вадим захоплювався легкою атлетикою. Виявилось, що і тепер, незважаючи на зайнятість, він приділяє увагу цьому захопленню і вже взяв участь у 2 марафонах по 42 км, двох напів- марафонах по 21 км і ряді естафет. Другим не менш важливим захопленням в його житті стала родинна справа – бджолярство; Вадим утримує пасіку, яка налічує 50! бджолосімей.

Під час зустрічі не полишало почуття гордості і радості: дуже приємно, коли твої учні досягають у житті значних успіхів та мають повагу серед людей. Саме це є показником роботи вчителя і додає наснаги на майбутнє.

При наступному відвідуванні Кролевця, я обов’язково знов завітаю до клініки ветеринара Соломахи, щоб разом порадіти його новим успіхам.

 

Олександр Демцун, завідувач відділення

Переглядів: 286 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0