Головна » 2019 » Նոյեմբեր » 6 » Участь у екологічних акціях
07:21
Участь у екологічних акціях

Колектив коледжу є активним учасником усіх екологічних акцій, що проводятья в місті, області, Україні. Восени студенти , викладачі співробітники взяли участь в акції «Чиста Україна-чиста земля» та Міжнародному дні чистих берегів.

Студенти першого року навчання разом з викладачами Лєоньковим А.М., Простаковою О.І., Довгаль І.І., Царьовою Л.О. та фахівцем Бутовою О.О. взяли участь у Міжнародному дні чистих берегів і прибрали частину прибережної смуги річки Сейм. Всі працювали дружно і злагоджено та з надією, що наступного року прибережна смуга буде чистою.

 

На виконання листа Сумської обласної організації Українського товариства охорони природи «Про проведення акції «Чиста Україна- чиста земля» адміністрацією коледжу було організовано участь колективу викладачів, співробітників та студентів у акції.

Були прибрані:  паркова зона біля Спасо-Преображенського собору,  територія біля пам’ятника С.А. Ковпака, проведені реставраційні роботи на стадіоні коледжу  та прибрана вся територія навчального закладу .

 

 

Переглядів: 332 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0