Головна » 2017 » Մարտ » 28 » У гостях Путивльського коледжу Сумського НАУ – заступник міністра!
11:35
У гостях Путивльського коледжу Сумського НАУ – заступник міністра!

Приємною несподіванкою для колективу студентів та викладачів коледжу став візит заступника міністра аграрної політики України  Трофімцевої Ольги, випускниці бухгалтерського відділення коледжу 1994   року.

Ольга Василівна провела цікаву зустріч зі студентами старших курсів та представниками активу груп.

 Зазначила, що випускники аграрних навчальних закладів мають великі можливості для  успішного працевлаштування і подальшого кар’єрного зростання.

Аграрний сектор України стрімко розвивається і попит на кваліфіковані кадри постійно зростає. Ринок праці потребує ветеринарів, технологів, менеджерів, бухгалтерів, юристів. Але вимоги сучасного працедавця високі: крім високого рівня фахових знань,  випускнику бажано володіти іноземною мовою, комп’ютерними програмами, новітніми технологіями відповідних галузей.

Студенти і викладачі задавали питання щодо поглиблення співпраці аграрних фірм і  підприємств з навчальними закладами, підтримки малих підприємств і товаровиробників, ринку землі і отримали від заступника міністра змістовні відповіді.

А потім у кабінеті директора відбулася  зустріч із представниками бджолярів Путивльського району, під час якої бджолярі озвучили заступнику міністра проблемні питання галузі та отримали інформацію про шляхи розвитку бджільництва в Україні.

А після зустрічі студенти охоче фотографувались із почесною гостею !

Дякуємо Ользі Василівні за таку цікаву, змістовну і корисну зустріч та зичимо їй міцного здоров’я,  подальших успіхів у роботі на благо нашої України!

Переглядів: 1248 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0