Головна » 2017 » Փետրվար » 24 » «Тримайся, моя рідна Україно, повертайся, солдате, додому живим!»
12:30
«Тримайся, моя рідна Україно, повертайся, солдате, додому живим!»

Куратор групи Гудімова А.К. разом зі студентами своєї групи (4 курс відділення ветеринарної медицини)  підготували і провели виховну годину на тему:  «Тримайся,  моя рідна Україно,  повертайся, солдате,  додому живим!»

Змістовна, цікава, емоційна – така однозначна характеристика цього заходу як від студентів, так і від кураторів груп та викладачів.

Ведучі Самоха Дмитро та Мелешко Хритстина провели глядачів сторінками історії України, згадали козаччину, УНР, Афганістан, події 2-ї світової війни, Революцію Гідності, Небесну Сотню, учасників АТО.

Не залишили глядачів байдужими читання поетичних рядків  студентами Суровим В., Неводничем О, Горбовцовим І., Рибаковою Л., Петраком М., Кривохижею  М., Федченко М., Чупахіною Т., Заяць М.

          А вальс, у виконанні Грібань Х. та Самохи Д.,  переніс всіх у лихоліття   2-ї світової війни.

Після трагічної сторінки про афганську війну,   Черненко І. виконала пісню «Зажгите свечи», яку зал слухав стоячи, багато хто не міг стримати сліз.

Революція Гідності і війна на Донбасі – ще одне випробовування для українського народу: біль від втрат і надзвичайна гордість за наших солдат, добровольців, волонтерів.

Ніжний  «Лист коханій» від воїна АТО  майстерно прочитали студенти Катькало О. та Бардаченко М., а доповнив  романтично-елегійний настрій Грібань В. піснею «Обніми мене».

«Я вірю, що припиняться всі вій, що буде мир і спокій у серцях, і вірю я в майбутнє України, і віра ця в душі моїй, в моїх рядках»  – на такій оптимістичній ноті була завершена виховна година.

Велика вдячність студентам 4-го курсу відділення ветеринарної медицини (до речі, всі студенти групи взяли участь у проведенні заходу!) та куратору групи Гудімовій А.К.  за чудову та надзвичайно емоційну виховну годину.

 

 

 

Переглядів: 761 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0