Головна » 2018 » Դեկտեմբէր » 20 » ТРЕНІНГИ ЩОДО СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ СТУДЕНТІВ
13:32
ТРЕНІНГИ ЩОДО СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ СТУДЕНТІВ

З метою проведення профорієнтаційної роботи серед студентів випускних груп Путивльського коледж СНАУ, надання допомоги та порад щодо працевлаштування, у листопаді-грудні фахівцем Бутовою О.О. було проведено практичні тренінги на тему: «Джерела пошуку роботи», «Підготовка та правильне написання резюме».

Мета проведення тренінгів – підвищити шанси студентів на працевлаштування. Окрім інформації про ефективні методи пошуку роботи, правила складання резюме, студенти мали можливість попрацювати з онлайн ресурсом Neuvoo.com.ua, який безкоштовно збирає вакансії з сайтів пошуку роботи, рекрутингових агентств і бірж праці.

Можна відмітити, що Neuvoo- це не черговий сайт з базою вакансій, а на відміну від всіх інших, він індексує і збирає на одному порталі 100% вакансій країни і надає до цієї бази безкоштовний доступ фахівцям, випускникам навчальних закладів та всім хто шукає роботу.

Сервіс працює в 42 країнах світу. В Україні налічує понад 500 000 вакансій і ця цифра з кожним днем зростає. Neuvoo.com.ua збирає всі пропозиції від роботодавців, які доступні в інтернеті, тому він схожий на Google, але для вакансій.

Студенти жваво шукали вакансії за допомогою онлайн ресурсу Neuvoo.com.ua, а також працювали у розділі «Працевлаштування» на сайті Путивльського коледжу СНАУ.

            Із зацікавленістю пройшли тренінги щодо підготовки та правильного складання свого першого резюме – одного з основних складових у процесі пошуку роботи. По ньому роботодавець складає перше враження про претендента, тому питання того, як написати резюме, - одне з найважливіших для будь-якого кандидата.  

Сподіваємося, що такі заходи будуть у нагоді нашим випускникам при пошуку роботи у майбутньому.

Бутова О.О.,

фахівець профорієнтації

 

Переглядів: 643 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0