Головна » 2018 » Նոյեմբեր » 14 » Тиждень технологічних дисциплін
10:40
Тиждень технологічних дисциплін

     Розпочався тиждень з конкурсу стіннівок на тему «Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості!». Кожна група представила свою стіннівку з привітаннями, кулінарними рецептами та фотографіями із життя групи. За креативний підхід в оформленні портфоліо групи відзначили 18 групу (староста Марченко Н., куратор Ребрик З.В.).

     У«День здоров’я» на відділенні були проведені спортивні змагання.  У запеклій боротьбі перемогу отримала команда 28-Б групи (староста Ребрик К., куратор Яроцька О.В.).

     На виставці, організованою викладачем спеціальних дисциплін Супруном А.В. та студентами 28-А групи (староста Висоцька Т., куратор Супрун А.В.) були представлені творчі роботи студентів 2-3 курсів технологічного відділення, креативні вироби з плодоовочевої продукції.

     Представники Сумського НАУ майстер – клас «Карамелізовані  фрукти».

     Викладачем Сутуліною В.Ю. проведена вікторина з неорганічної хімії серед студентів 28-А,Б груп. Найбільшу кількість балів отримали Компанець Микита і Киркач Аліна  (28-А група, куратор Супрун А.В.).

     Підсумки з практичного навчання на технологічному відділенні підвели на конференції, яку провів майстер виробничого навчання Тельонков О.Є. Представники від кожної бази практики виступили з доповідями і мультимедійними презентаціями.

     А також відбулись і змагання з футболу  між командою студентів технологічного відділення і викладачами коледжу. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда студентів технологічного відділення.

     На підведенні підсумків тижня технологічних дисциплін переможці були нагороджені грамотами і солодкими подарунками.

Харламова О.О., завідувач технологічним відділенням

Переглядів: 439 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0