Головна » 2017 » Նոյեմբեր » 10 » Тиждень технологічних дисциплін
10:17
Тиждень технологічних дисциплін

На відділенні за спеціальністю 181 «Харчові технології» був проведений тиждень технологічних дисциплін. Метою тижня було підвищення ініціативності, самостійності та пізнавальної активності студентів, надає гарну нагоду залучити якнайбільшу кількість студентів до позаурочної роботи, внести цікаві заходи й інноваційні технології до навчального процесу, розширити світогляд та розвинути творчі здібності й естетичний смак студентів.

Розпочався тиждень з конкурсу стіннівок на тему «Моя професія – ТЕХНОЛОГ!». Кожна група представила свою стіннівку з корисними порадами,кулінарними рецептами та фотографіями із життя групи, а журі визначило переможців. За результатами конкурсу кращою є стіннівка, представлена студентами 28-Б групи (староста Свердлікова Г.В., куратор Сутуліна В.Ю.).

На інформаційній годині за тематикою: «Цікаві факти про плоди і овочі», студенти 4-го курсу з використанням мультимедійних презентацій і відеофільмів ознайомили студентів першого курсу з кращими способами збереження гарбузів, технологіями вирощування грибів, кавунів і огірків, розповіли про маловідомі тропічні і субтропічні фрукти.

У День здоров’я  на відділенні викладачем Фатєєвим А.І були проведені. спортивні змагання серед груп технологічного відділення. Студенти продемонстрували свої емблеми і представили  команди девізом, а потім брали участь у різних спортивних конкурсах.  У запеклій боротьбі перемогу отримала команда 48-А групи (староста Гончаренко Я.Ю., куратор Супрун А.В.).

Завідувачем бібліотекою Смирновою Ю.В. разом зі студентами другого курсу (куратори Фатєєв А.І і Сутуліна В.Ю.) була підготовлена і проведена виховна година на тему: «Традиційні українські страви» . Студенти представляли українські страви за допомогою мультимедійних презентацій, згадували прислів’я та приказки про хліб,  Велесь Вікторія та Охріменко Аліна заспівали для присутніх українську пісню « А мій милий вареничків хоче», а завершилась виховна година частуванням усіх присутніх смачними варениками  у сметані.

На виставці, організованою викладачем спеціальних дисциплін Яроцькою О.В. та студентами 48-Б групи (староста Мартищенко Н., куратор Захарченко С.М.),  були представлені творчі роботи студентів 2-3 курсів технологічного відділення, можна було продегустувати різні види сушеної продукції, квашену капусту.

Викладачем Сутуліною В.Ю. проведена вікторина з неорганічної хімії серед студентів 28-А,Б груп. У вікторині брали участь 2 команди: «Гідрогенчики» (28-А група, капітан команди Гудімов Дмитро) і «Оксигенчики» (28-Б група, капітан команди Босанець Денис). Вікторина складалась із різних завдань: це і «Хімічний лабіринт», «Хімічні терміни», «Логогрифи», «Шифрувальники», «Темна конячка», «Назви мене», «Вчені хіміки», проводився конкурс для капітанів, вболівальників. Журі у складі студентів 3-го курсу  Кошелєва Анатолія і Ащаулової Наталії, оцінювали правильні відповіді і за результатами конкурсів  переможцем стала команда «Оксигенчики» (28-Б група, капітан Босанець Денис).

У конкурсах серед уболівальників перемогу одержав Ковбаса Дмитро, студент 28-А групи.

Студенти 38-А,Б груп провели на відділенні вечір відпочинку з танцями та конкурсами. Найактивнішим учасником став Шагов Дмитро,  студент 18 групи Серед кураторів навчальних груп найактивнішою була Полозова А.М. , куратор 38-Б групи.

На підведенні підсумків тижня технологічних дисциплін переможці були нагороджені грамотами і солодкими подарунками.

 

Харламова О.О., завідувач технологічним відділенням

Переглядів: 624 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0