Головна » 2017 » Մայիս » 11 » Тиждень технологічних дисциплін
07:14
Тиждень технологічних дисциплін

Серед заходів, які проводяться цикловою комісією технологічних дисциплін, що дозволяють студенту на заняттях та в позааудиторний час заглибитись в особливості спеціальності «Харчові технології», досить ефективним є проведення тижня технологічних дисциплін.

Ось і в цьому році студенти активно брали участь у різноманітних заходах, організованих викладачами спеціальних дисциплін.

Викладач-методист Приміна С.І. провела конкурс на звання «Кращий знавець дисципліни». В актовій залі Путивльського коледжу СНАУ зібралися студенти 1, 2 і 3-х курсів з кураторами і викладачами спеціальних дисциплін технологічного відділення. У конкурсі брали участь студенти 38-А,Б груп. Результати оцінювало і рахувало журі, у складі  викладача – методиста Дєгтярьової Л.А., викладача спеціальних дисциплін Яроцької О.В.; лічильної комісії – Кирилюк Т.В. і оператора мультимедійної техніки – Челядіної О.М.Конкурс складався із 4-х турів: «Бліц - опитування», «Найрозумніший», «Проектувальний» і «Практичний». Конкурсанти  активно відповідали на поставлені запитання, складали технологічні схемивиробництва плодоовочевих консервів, із закритими очима вгадували запропоновані зразки спецій, вирішували задачі, демонстрували свої знання із класифікації плодоовочевої тари, називали дефекти скляної тари.

Активно підтримували учасників студенти 1-го курсу технологічного відділення (староста Чернявська А.). Між турами конкурсу студенти пригадали приказки про плоди і овочі, а також харчові продукти, а під час музичної паузи заспівали пісні для учасників конкурсу студентки Охріменко Аліна та Велесь Вікторія.

Переможцями конкурсу стали: Сертифікат на звання «Кращий знавець дисципліни» виборов Кардашов Олександр;  за активність і ерудованість матеріальну винагороду отримав Балико Давид.  

Конкурс стінгазет «Ми технологи харчової промисловості» знову зібрав всіх студентів технологічного відділення, кожна група представила свою цікаву стінгазету, а журі визначило переможців: найкращу стінгазету представили студенти 18 групи куратор Бровенко О.О., староста Чернявська А.)

Студенти 18 та 38-А групи підготували цікаві мультимедійні презентації із студентського життя.

Цікаво і насичено пройшов «День здоров’я» на відділенні. Студенти 1,2,3 –х курсів разом з кураторами та викладачами спеціальних дисциплін вирушили у туристичний похід. Найактивнішою групою стала 38-Б (куратор Захарченко С.М., староста Мартищенко Н.)

Викладач – методист Дєгтярьова Л.А. провела брейн– ринг на тему «Віват, хіміє, віват!». У змаганні брали участь студенти 2,3-х курсів технологічного відділення. Під час знайомства капітани Кошелєв А. (команда «Хіміки») і Ніколенко А. (команда «Алхіміки») представили свої команди і оголосили девізи. Брейн-ринг складався із 8 конкурсів. Учасники відповідали на цікаві запитання на тему «Хімія у побуті», малювали із закритими очима хімічний посуд, розгадували підготовлені командами кросворди, складали прислів’я на екологічну тематику. Журі підвело підсумки і за результатами всіх конкурсів перемогла команда «Алхіміків» .

Під час брейн-рингу проводились конкурси і серед уболівальників. Звання «Хімік-ерудит» отримала студентка 38-А групи Ніколенко Анна.

Підведення підсумків проводилося в урочистій обстановці, переможці конкурсів та найактивніші групи були відзначені грамотами та  заохочувальними призами.

 

 

 

Переглядів: 585 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0