Головна » 2015 » Մայիս » 10 » Тиждень технологічних дисциплін
06:38
Тиждень технологічних дисциплін

    З 20.04 по 24.04.2015 р. в коледжі був проведений тиждень технологічних дисциплін.

    В рамках тижня були заплановані і проведені різноманітні заходи, в яких приймали участь студенти технологічного відділення.

    Метою проведення заходів є можливість здобути додаткові знання студентами; виховання шанобливого ставлення до навколишнього середовища та прагнення вести здоровий спосіб життя.

     В понеділок 20 квітня студенти прийняли активну участь у конкурсі відео-презентацій, переможцем у цій номінації стала 38-Б група (куратор Сутуліна В.Ю.).

     На виставці колажів на тему «Студентське життя»  відзначилась 38-А група (куратор Удод О.А.).

     У краєзнавчому музеї для студентів 18-А і 18-Б групи була проведена просвітницька година на тему: «Слово о полку Ігоревім – пам’ятка літературних часів Київської Русі».  

  

     Для підвищення розвитку в інтелектуальному та професійному плані для студентів 38-А і 38-Б груп був проведений викладачем спеціальних дисциплін Приміною С.І.  конкурс «Кращий з дисципліни». Сертифікат «Кращого знавця дисципліни» і грошову винагороду  отримав  студент 38-А групи – Ткаченко Євгеній. ВІТАЄМО!!!

     В цьому році в рамках тижня технологічних дисциплін студенти технологічного відділення на території коледжу заклали алею з ягідних культур. Майстер-клас по висаджуванню кущів чорної смородини показала викладач спеціальних дисциплін Слесарєва О.Б.

      Наприкінці тижня 23 квітня проведені спортивні змагання серед груп відділення, всі групи показали гарний рівень спортивної підготовки, а I місце  зайняла 38-А група (куратор: Удод О.А.).

      В останній день тижня були підведені підсумки та вручені грамоти переможцям. За активну участь у заходах, проведених в рамках тижня технологічних дисциплін відзначили 28-Б групу (куратор: Болотова Г.М.).

                                                                    Майстер виробничого навчання,

                                                                    куратор 28-Б групи   Болотова Г.М.

Переглянути інші фотографії заходу

Переглядів: 610 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0