Головна » 2017 » Նոյեմբեր » 20 » Тиждень студентського самоврядування
07:39
Тиждень студентського самоврядування

Тиждень студентського самоврядування був насичений різними цікавими заходами.

У конкурсі  студентських фоторобіт «Я люблю…» перемогу здобули: 35-Б група (куратор Бондаренко П.Г.,староста Муковоз В.) за креативний підхід;  найбільш творчими були студенти 14,19 групи (куратор Коцюба О.В.,староста Сайченко С.) та  26 група (куратор Пилипенко С.П., староста Володська А.), а найбільш змістовною та естетичною визнана фотографія 28-А групи ( куратор Фатєєв А.І.,староста Чернявська А. ).

А біля добрих і позитивних плакатів, які представили студенти 2-3-х курсів викладачі тепер мають змогу знімати стрес і заряджатись позитивом!

Студенти випускних груп підготували цікаву і змістовну розважальну програму для всього колективу коледжу «А наостанок я скажу…» і навіть залучили до участі кураторів груп!

Директор коледжу  Тельонков О.Є привітав усіх студентів (і нинішніх, і колишніх) з Днем  студента та нагородив  грамотами за успішне навчання і активну участь у громадській роботі та роботі в органах студентського самоврядування  голів самоврядування відділень, а саме: Дворник К.(економіко-правове відділення), Горбовцову В.(технологічне відділення), Смирнова М.(відділення ветеринарної медицини) та Ніколенко А., голову профспілки, а також старост випускних груп:  Мірошнікову В.(46 гр.), Отюську В.(34-39 гр.), Приходько А.( 45-Агр.), Гончаренко Яну (48-А гр.), Мартищенко Н. (48-Б гр..)

Лунали теплі слова на адресу викладачів, добрі побажання своїм одногрупникам та студентам молодших курсів;  ліричні пісні і дотепний гумор вдало поєднувались у виступах студентів і налаштовували всіх на позитив.

Наступний день був загальноколеджанський день студентського самоврядування, де ми мали змогу спробувати себе у ролі адміністрації, викладачів, кураторів груп. Так, обов’язки директора виконував Смирнов М., заступника директора з навчальної роботи – Ніколенко А., з виховної роботи – Дворник К., з АГР – Чернівська А.; у ролі завідувачів відділеннями спробували себе Муковоз В., Мартищенко Н., Валова К.; завідувачем гуртожитку був Толмачов Є. День пройшов цікаво і результативно, а ми набули певного досвіду і відчули наскільки відповідальною і кропіткою є робота на керівних посадах.

Побажаю всім нашим студентам міцних знань і цікавого студентського дозвілля!

Дворник Катерина, голова ради самоврядування економіко правового відділення.

Переглядів: 805 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0