Головна » 2019 » Մարտ » 27 » Тиждень природничо-математичних дисциплін
09:32
Тиждень природничо-математичних дисциплін

У Путивльському коледжі СНАУ було проведено  тиждень циклової комісії математичо-природничих дисциплін (голова Простакова О.І.). Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності викладачів і студентів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку  студентів.

Розпочався тиждень цікавою фотовиставкою «Країна знань очима студентів», яку підготували студенти першого року навчання.

 У перший день  було проведено загальноколеджанську олімпіаду «Турнір знавців». Цікаві та нестандартні завдання з різних предметів налаштували студентів на необхідність актуалізувати набуті знання та вміння, стимулювали логічне мислення.

Переможцями стали:

 І місце - Голосна Владислава (18 група);

ІІ місце - Гільова  Катерина (14 група);

ІІІ місце - Дручок Яна (16 група).

         Викладач хімії Сутуліна В. Ю. організувала і провела, використовуючи технології мультимедіа такі заходи:

  • «Хімічні головоломки» серед студентів 14-19 групи;
  • «Хімічні загадки» (18 група);
  • практичну вікторину «Чи знаєте ви застосування речовин» (15 група);
  • хімічні кросворди зі студентами 16 групи.

Цього дня відбувся захист наукових міні проектів з хімії «Хімія в моєму житті».

Відстоювати різні позиції знаходити аргументи і формулювати свої погляди, виконуючи певні завдання, допоміг марафон ерудитів, який провела викладач математики Смолянінова Г.Г. 

Викладач математики Гудімова А. К. рамках тижня провела в ігровій формі інтелектуальне шоу «Математика на кожному кроці», що дозволило невимушено перевірити знання студентів з математики та показати необхідність отримання знань для формування професійних навичок. 

Одержати додаткові знання та  ознайомитись з історичними фактами допоміг захід, проведений викладачем  Ребриком Р. М., «Видатні постаті у фізиці: Тесло».

Сміливість, ініціативу, винахідливість, взаємодопомогу проявили студенти в «Історико-географічному хокеї», який підготував і провів викладач географії Захарченко С. М.

Логічне мислення, кмітливість, здатність переносити знання у нову ситуацію допомогла студентам 14,19 групи викладач інформатики Міщенко Даря Олександрівна, яка провела інтелектуальний турнір «Я і компютер». 

Тиждень закінчився, але продовжуватиметься праця викладачів, які пробуджають творчість і пізнання, підтримують інтерес і бажання студентів вчитися.

Голова циклової комісії

математично-природничих дисциплін                      Простакова О.І.

 

 

Переглядів: 643 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0