Головна » 2018 » Հունիս » 1 » Тиждень права у коледжі
13:14
Тиждень права у коледжі

На виконання листа Головного територіального управляння юстиції у Сумській області від 24.05.2018 №06-5/184 щодо проведення Тижня правових знань, приуроченого до Дня захисту дітей,  у Путивльському коледжі Сумського НАУ були проведені  просвітницько-профілактичні заходи.

До коледжу на зустріч зі студентами першого року навчання були запрошені головний спеціаліст Служби у справах дітей Путивльської РДА Шуляков С.О. та головний спеціаліст відділу Путивльського бюро правової  допомоги Кравченко А.Ю.

Спеціалісти звернули увагу студентів на проблему злочинності серед неповнолітніх та відповідальності за скоєні злочини; торкнулися питань пропусків занять без поважних причин; відповідальності неповнолітніх та їх батьків за скоєння правопорушень; поговорили про насильство в сім’ї і, звичайно ж, згадали основні положення  Декларації прав дитини та Конвенції ООН про права дитини.

Студенти задавали питання гостям та отримали ґрунтовні відповіді на них.

Підсумувала розмову Кириленко О.М., завідувач економіко-правового відділення, викладач правознавчих дисциплін, а гості роздали студентам просвітницькі буклети.

Студенти економіко-правового відділення (члени благодійної організації «Право», що діє у коледжі) підготували інформаційні пам’ятки «Великі права маленької  людини»  та перед початком занять роздали студентам коледжу.

Завідувач бібліотеки Смирнова Ю.В. підготувала цікаву вікторину на правову тематику та провела її зі студентами  відділення ветеринарної медицини. Приємно, що студенти дуже добре відповідали на всі питання вікторини.

Вітаємо всіх дітей з Днем захисту дитини і бажаємо щасливого дитинства!

Переглядів: 595 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0